Onze studio is op de TU/e campus. Een creatieve en groene omgeving.

Direct na ons ­afstuderen aan de Design Academy Eindhoven is oranje vormgevers van start gegaan. Tanja is in 1996 gestart en vier jaar later is Michelle partner geworden.

Oranje vormgevers is gestart met het vormgeven van mode tijdschriften en staat aan de start van de stedengidsen in Nederland, in 20xx werd de eerste stedengids voor Antwerpen ontworpen. En daarna volgde al snel Berlijn en New York. En zo geschiede, Oranje Vormgevers draaide op volle toeren.

Al snel volgden er meer opdrachten zo starten we met werken voor Uniboek Spectrum, DSM en hielpen al velen individuen met het zelf uitgeven van een boek. Met uiteraard de nadruk om de vormgeving. Zo kwamen er ook meer mensen onder begeleiding Tanja en Michelle.

Na een lange tijd te zijn gevestigd op de Willemstraat zijn we medio 2022 verhuisd naar de het TU terrein in Eindhoven. Voor ons een inspirerende omgeving waar innovatie en vormgeving elkaar ontmoeten.

Een mix van ervaring en creativiteit. Maar wel allemaal oranje natuurlijk. Plannen om zelf een boek uit te geven? Advies nodig bij een project? We helpen je graag verder.

Tanja Kole

Partner & ontwerper

Michelle Tjelpa

Partner & ontwerper